O:Juppe
-
RE: O:Esimest küljeplekki
Hmm... kui Joosep mulle ühe doonori küljest klaasid ja tihendid tekitas, siis seal ei olnud küll midagi lõigata - Joosep tõmbas kruvvariga tihendid vähe irvakile ja siis oli ainult jalgadega lükkamist. Ei uskunud oma silmi, aga tõepoolest tulid klaasid raske talla meetodiga tervelt eest ja tihendidki täitsa asised. Kui ma ei eksi, siis umbes 5 minutiga oli klaasiring käes.
von Zapp ehk Sapi-Vana.
-
Täpselt sama, sai enda doonorilgi nii tehtud, kõik klaasi koos tihenditega käes, kui ainult esiklaas läks katki, seal oli kivitäke sees ning see andis järgi.Sapi-Vana kirjutas:
Hmm... kui Joosep mulle ühe doonori küljest klaasid ja tihendid tekitas, siis seal ei olnud küll midagi lõigata - Joosep tõmbas kruvvariga tihendid vähe irvakile ja siis oli ainult jalgadega lükkamist. Ei uskunud oma silmi, aga tõepoolest tulid klaasid raske talla meetodiga tervelt eest ja tihendidki täitsa asised. Kui ma ei eksi, siis umbes 5 minutiga oli klaasiring käes.
-
Ette oskan klaasi panna- mingi juhtme juppi lkäheb vaja see läheb siina renni siis paned akna enamvähem paika üks surub väljast jaa siis hakkad juhtme otsadest tihendit sikutama peale.
-
Ostan esiklaasi mis on tähistusega E2 ja ei ole soolklaas vaid 2kihiline mis on selle teibigakeskelt(ei tea selle jama täpset nime) kuna täna võtsin klaasi eest ja avastasin.
-
RE: O:Juppe
Väike up- plekid olemas . Vaja oleks veel kumme ja musta uksepolstrit(juhi poolset) Proovin õhtul pilti teha milliseid kumme vaja.