O:Juppe

Soovite mingit varuosa osta, müüa või vahetada, siis teema siia.
Sapi-Vana

RE: O:Esimest küljeplekki

Post by Sapi-Vana »

Hmm... kui Joosep mulle ühe doonori küljest klaasid ja tihendid tekitas, siis seal ei olnud küll midagi lõigata - Joosep tõmbas kruvvariga tihendid vähe irvakile ja siis oli ainult jalgadega lükkamist. Ei uskunud oma silmi, aga tõepoolest tulid klaasid raske talla meetodiga tervelt eest ja tihendidki täitsa asised. Kui ma ei eksi, siis umbes 5 minutiga oli klaasiring käes.
von Zapp ehk Sapi-Vana.
oky999

Post by oky999 »

Sapi-Vana kirjutas:
Hmm... kui Joosep mulle ühe doonori küljest klaasid ja tihendid tekitas, siis seal ei olnud küll midagi lõigata - Joosep tõmbas kruvvariga tihendid vähe irvakile ja siis oli ainult jalgadega lükkamist. Ei uskunud oma silmi, aga tõepoolest tulid klaasid raske talla meetodiga tervelt eest ja tihendidki täitsa asised. Kui ma ei eksi, siis umbes 5 minutiga oli klaasiring käes.
Täpselt sama, sai enda doonorilgi nii tehtud, kõik klaasi koos tihenditega käes, kui ainult esiklaas läks katki, seal oli kivitäke sees ning see andis järgi.
madis1080

Post by madis1080 »

Ette oskan klaasi panna- mingi juhtme juppi lkäheb vaja see läheb siina renni siis paned akna enamvähem paika üks surub väljast jaa siis hakkad juhtme otsadest tihendit sikutama peale.
madis1080

Post by madis1080 »

Ostan esiklaasi mis on tähistusega E2 ja ei ole soolklaas vaid 2kihiline mis on selle teibigakeskelt(ei tea selle jama täpset nime) kuna täna võtsin klaasi eest ja avastasin.
madis1080

RE: O:Juppe

Post by madis1080 »

Väike up- plekid olemas . Vaja oleks veel kumme ja musta uksepolstrit(juhi poolset) Proovin õhtul pilti teha milliseid kumme vaja.
Post Reply