Ma soovitasin seda, sest olen selle ise järele proovinud(sapika terve kere on peale mehhaanilise orig. värvi, tehasekrundi ja roostepesade eemaldamist sellega töödeldud). Ei pea roostet roostemuundi alla jääma, nagu mõned väidavad.sipelgas wrote:Ma ei salli neid modifikaatoreid. Üritan ikka mehhaaniliselt puhtaks teha ja siis happekrunt peale...
Aga midagi toimub halja, liivapritsist tulnud kerega roostemuundaja kihi all - mingi reaktsioon, mis tekitab plekile vetttõrjuva, roostet välistava kihi mul on sapikas mitme koha pealt mehaanilise värvikahjustusega, sest seisis kaks aastat väljas peale värvimist ja lumi ning jää tegid talle liiga. Tulemus - haljas plekk, mis on paljastunud ei ole rooste läinud, isegi peale seda äädikaga pesemist, kui isane kass mu auto peal sirtsutamas käis. Olen ise samuti kahtlev kui keegi suvaline võõras inimene mainib mingit kahtlast toodet, olgu see või kütuse-, õli vms lisand. Ma pole keemikuharidusega, aga buvanol, mida mina ise kasutasin, seda võib usaldada. Aga kui happekrunt, siis pole mingit roostemuundit tarvis