tuust wrote:Jagaja rootori 180 kraadi keeramiseks on ka lihtsam moodus, kui tifti eemaldamine. Võta jagaja maha, siis kruti mootori küljest ära jagaja jalg, mille võlli alumises otsas on hammakas ja keera seda 180 kraadi ja pane kõik kokku tagasi. Klapid ei saa sul valesti reguleeritud olla, sest kui nukkvõll on õieti paigas siis ei saa ju valesti reguleerida, valed saavad olla vaid klapivahe suurused, mis isegi ei tohiks väga rolli mängida käivitusel (natuke aga kindlasti).
Tõsi, on küll. Aga igaksjuhuks ei hakka talda näppima, tihvt käib lihtsamalt ära(olen seda juba puutunud).:p seepärast mul rootor võibolla valesti ongi. Ja ei tulnud ise kohe selle pealegi, et rootoris võib viga olla, arvasin et kindlasti miski muu.

Reguleerin/muudan asjad ära ja siis proovime uuesti.
Mis võib starteril viga olla, kui tavalise käivitusheli kõrvale kostub startimise ajal starteri seest selline undamine? Puksid? Väga veider hääl,nagu kaevu-vibropumba undamine, muidugi see ST-368 on mul kuus aastat puutumata riiulul ka seisnud, vb midagi kinni paagatanud. Ja oli tunda, et neljandal..viiendal käivituskatsel jäi seda häält natuke vähemaks. Kas keegi teine klubiline on ka sellist heli täheldanud oma starterist?
Kiiresti käis ringi küll, peaegu võrreldav lääne autode omadega.
Üks küsimus veel. Kui tasakaalustatud on sapika kepsud, kepsukaaned jms tehase poolt?
Mul on algusest peale juba kerge vibra mootoris sees. See kandub umbes 1500 pöörde juures korraks keresse ja siis läheb üle(tekib nagu resonants). Kas see on normaalne või on see ainult minul nii? Tark oleks vist need asjad täpse kaaluga üle kaaluda ja ühesuguseks käiata. Seda ma ka ei mäleta, kas tasakaalustusvõll läks õige sisse, rääkimata hoorattast(valisin ilusamad kuus aastat tagasi)

See kõik ju mõjutab. Kus saaks neid asju tasakaalu ajada(hooratast väntvõlliga koos ning tasakaalustusvõlli vastukaalu.