Aasta on kohe läbi saamas ja aeg on jagada natuke infot järgmise aasta plaanide kohta. Juba mitu aastat on mul peas seedinud üks mõte ja aastal 2014 on aeg küps see idee teoks teha. Millest on siis jutt?
Plaan on korraldada kevadel mitmepäevane seiklussõit vanatehnikale. Seiklussõit koosneb mitmest osast ja viib osalejad Tallinnast Hiiumaale. Sõiduga alustame 1. mai õhtul kell 22.00 Tallinnast ja esimene suurem peatus on Rohuküla sadamas. Rajal tuleb orienteeruda nii jalgsi kui autoga, nii metsas, linnas kui militaarmaastikel, nii kaardi, fotode kui vihjete abil. Rohukülast edasi toimub mõnus ja kosutav praamisõit ja orienteerumine jätkub Hiiumaal. Hiiumaal ootab osalejaid kaks lisakatset. Üks toimub asfaldil, teine kruusal. Peale lõunat peaks osalejad jõudma võistluse finishisse. Edasi toimub kosutav puhkus ja valmistumine õhtuseks peoks. Peol mängib vahva ansambel ja kõiki osalejaid ootab mõnus õhtusöök ja kuum saun. Edasi jätkub pidu hommikutundideni.
Osalema on oodatud kõiksugu tehnika, mille mudeli esmamainimise aasta on 1985 ja varem. Aasta arv ei kehti kunagisele NSVL pärandile. Uuem ja erilisem tehnika võib saada starti korraldaja eriloal.
Sõidul on ka oma temaatika. Kuna mu pulmaautoks oli mu enda valge 01, siis on ka selle sõidu teemaatika Juhheissa Pulma! Ühesõnaga rajal tahaks näha väga palju pruute ja peigmehi.
Hind iga võistkonna kohta on 10 eurot + iga liige autos maksab 34 eurot. Hinnas on lõuna ja õhtusöök, bänd, saun, võistlusmaterjalid ja võistlusesärk igale osalejale. Hinnas ei sisaldu ööbimine ja praamipiletid.
Igasugune arutelu võistluse kohta on teretulnud! Samamoodi ootaks infot asjast huvitatute kohta. Kuna Hiiumaa ei ole kummist, siis kindlasti lõputult osalejaid kahjuks starti ei mahu.
NB! 2. mai on reede ja ametlikult tööpäev, aga usun, et kindlad tulijad saavad selle päeva juba varakult vabaks kaubelda.