Tegemist siis 1985a ilmavalgust näinud autoga. Kleepekad ja välisdisaini tegi eelmine omanik - minule igatahes meeldib B)
Ise plaanin pisut seest kõpitseda ning ka kõik muud olulised kere ja mootoridetailid üle käia, seda küll kahjuks alles soojemate ilmade saabumisel, sest hetkel pole lihtsalt võimalus kuskil midagi teha. Hetkel paigaldatud uued turvavööd (eurokad), turvalisus ennekõike.
Ja kõige tähtsam, auto sai ka omale nime - Täpi (suur äitäh kursaõele, kes mind nimedega on õnnistanud )
Last edited by katk on Thu Jan 04, 2007 7:48 pm, edited 1 time in total.
vöta see kuivatus rest katuselt ää, siis kahaneb küuse kulu ja suureneb iludus
sa peaks sellega kanadas ää käima, sealt antaks selle auto nägemise eest juba paar doltsi kätte
kütusekulu pole probleem, aga sellel nn kuivatusrestil on oma praktiline mõte ka olemas
Kanadasse tahaks küll, aga ma kardan et selle masinaga niikaugele ei jõua - suvel igatahes plaan soomes ära käia B)
kui sa suvel soome lähed olen käsi sinuga liituma, kuna mul ka plaan enda masinaga soome minna, kahekesi kindlasti lõbusam ju..olen mina soomes palju käinud ja pole seal veel sapperit näind.
Kaks autot oleks kindlasti tunduvalt võimsam pilt kui üks, niiet miks mitte. Hetkel on asi aga veel ainult mõte - suveni aega maa ja ilm, ning enne sõitu tahaks natuke masinat siit-sealt kõpitseda ka ning vastavasse reisivalmidusse viia
Sai siis Täpist paar uut pilti tehtud ja ka pakiruumile vähe viisakam välimus antud ning raadio ja telefon suudavad ka omavahel läbi saada ja giga jagu muusikat kogu aeg olemas
Last edited by katk on Tue Apr 03, 2007 6:37 pm, edited 1 time in total.
Eile öösel kella 2 paiku koju minnes konserdimaja ja Pärnu jõe vahelisel teel, helistas mulle kasutaja wiplala69 ning mainis ,et Täpi suundub Vana silla poole. Mõtlesin ,et lähen siis silla peale ja lehvitan vms. aga kohe kui jõudsin telefoni ära panna sõitis Täpi must mööda, niiet ainult taguotsa näha jõudsin. Seega viibis Täpi eile/täna Pärnus.
See näd vah sai jah Täpiga väike Pärnu tiir tehtud ja suvepealinnas ka natuke oma autot näidatud (kuna see polnud käigu eesmärk siis mitte küll väga pikalt, aga siiski). Täpi ise pidas sõidu (esimene nii pikk järjestikune sõit) väga hästi vastu ja täna tagasitulles sai siis pisut ka jälgitud kütusekulu (u 10l sajale - vajab regullimist) ja ka temperatuuri (pisut üle 80) ja kiirust keskmiselt 90km/h niiet üldiselt võib vägagi rahule jääda