No kui võtta matemaatiliselt, siis kogu kere arvestuses teeb see kõige rohkem 1/12 sapikakerest :) Seega taolises vääringus maksaks sellises konditsioonis sapikakere 4800 krooni. Seda siis paraku ilmselt täiskomplektsena ja kokkupanduna.
Maksta 5K perfektse sapikakere eest pole iseenesest tõelisele fanatile mingi küsimus - mõelge või sellele, kuidas Prix oma LUAZi keret Ukrainas toomas käis.
Ainult et siis peab toode ka vastava fanaatiku leidma. Ja toode peab olema siis ka täiskomplektne ja heas konditsioonis. SS-laste originaalpistoda eest võib siiani lõdvalt 20 000 krooni küsida, kui ta on originaal ja heas seisundis. Sellesama pistoda käepideme eest saad aga maksimaalselt 200 krooni, mis sest et mahuliselt on see ju täitsa arvestatav kogus täiskomplektist.
Sinu poolt pakutav plekitükk üldiselt ei ole sapikakere juures esmalagunev kui just pole tegu lolli parkimise või avariiga. Pealeselle ei ole see detail komplektne. Seega potentsiaalsete huviliste ring on pisike.
Kui tahad oma plekitükist lahti saada, siis minu arvamus on, et müü seda kilohinnaga ja hind võiks olla pool metallikokkuostu alumiiniumihinnast. Siis on ilmselt väärtused paigas, sul tekib võimalus näiteks täiendavalt kütust osta ja sa saad oma kuuri rohkem ruumi.
no seda hinna värki võib heietada nii ja naa.vaatasin siin netis just Ford Granada taga tiiva ääri mis umbes 10cm lai kaar ja mis maksab AINULT 572 EEK-I tükk,siis selle zaz-i pleki eest pole ju palju küsida seda summat .ega neid zaz-i kere osi poest tellida ei saa nagu lääne autodele.aga see igaühe oma asi kuidas autot teeb,kas paneb originaal kere osad või kuskil garaasi nurgas keerab MINGI pleki jupi ise valmis.
Kunagi ostsin Luazi esitiiva,parema Pihkvast 80 krooniga ja vasaku Ülo ärist 800 krooniga.Nii et 400-.pole selle pleki eest küll eriti hull raha,kellel vaja,see ostab.Mõelge mehed,tegemist on originaal jupiga,mille teinud mees on ilmselt surnud ja matriitsid ammu üles sulatatud.Juba see teadmine maksab sit.ks.Ühesõnaga ega see külg polegi mõeldud mingi rallimeeste sapi külge.
Just. Aga paraku ongi ikkagi nii, et potentsiaalsete huviliste ring on pisike. Seega peaks müüja täpselt aru saama, mis on tema eesmärk. Kui eesmärgiks on plekialuse pinna vabastamine, siis on üks hind. Kui eesmärgiks on tegelikult tõesti rariteetse plekitüki müük, siis teine hind. Kaks eesmärki kokku pannes annavad paraku situatsiooni, kus üks ei saa ja teine ei anna ja lõpuks entroopia pärib oma.
Mul omal oli selline kogemus, kus üks Tartu vana müüs 3 aastat oma vana klassikalise kerega Volkswageni laugpära, minu silma jaoks ilusaimat autot, mida Volkswagen üldse teinud on. Auto seisis tal aiamaal ja ma käisin seda vaatamas - ütleks nii, et kui masinasse oleks investeeritud kuu jagu õhtuid ja mõned tuhanded, siis oleks temast saanud veel väga võimsa maanteesõiduki. Aga vana tahtis selle eest tõeliselt ulmelist hinda, millele oleks siis lisandunud ARK maksud ja transport. Nii läkski, et aegajalt kolme aasta jooksul nägin vastavat kuulutust siin-seal ja kui siis ükskord omanikule helistasin, selgus, et too oli masina vihaga metalli viinud. Soovisin talle siis õnne eduka müügistrateegia puhul ja lõpetasin kõne.
Ja selliseid autosid läheb palju vanarauda.nagu mulle õeldi kui tahtsin 2,3D fordi juppiteks-et sulle kallilt ei müü ja odavalt ei anna.nüüd rääkis et viib auto vanarauda ära.soovisin edu ja nuruma ma ei hakkanud et müügu mulle;)