Ee... mõtle veel natuke. Sellised rattad tõstavad veotakistuse LUAZi originaalsetega võrreldes ilmselt 8-12 korda suuremaks. Nii võb tekkida loll olukord, kus näiteks tõusul või mudas see veotakistus muutub võrdseks mootori väändega... siis võid kindel olla, et mingisugune osa jõuülekandest väänatakse puruks.
Last edited by Sapi-Vana on Fri May 01, 2009 2:49 pm, edited 1 time in total.
Täitsa hull :D Heas mõttes muidugi. Tänavalegaalset just ei tule sellest, aga soopelae sitale saab sellega eduliselt sõita. Äkki teeme Luazide ralli seekord Võrtsjärvel. Veepeal peaks need rattad seda Luazi küll hoidma. Kiilu ainult pole, aga asi see siis tollisest lauast hööveldada pole:D:D:D:D Idee on hea ja ma olen kindalsti käsi vaatama tulema, kui see aparaat on valmis.
Rajal - sapakate kiirendusvõistlusel olla aega võetud kalendriga.
Töökojas - keevitame peale ja treime maha.
Vee peal võibolla vastav ratas tõesti on... vast kümnendiku. LUAZi vee peal kanda... ei usu. Vaat kui sa rehvi õhku täis lased, siis umbes 2 atmosfäärise surve juures on õhumolekule rehvi sees nii tihedalt, et ujuvusvaru langeb väga tugevalt. Sellise surve all olev õhk kaalub tsirka 10x rohkem, pane nüüd juurde kummi oma mass ja metallvelje oma samuti... täiskumm on veest umbes 2 X tihedam, presitud metallvelg tsirka 6 X tihedam. Jahh, ratas jääb vee peale, aga ma kahtlen väga sügavalt, kas ta isegi inimest kannab.
Kui ainult õhukummi selline surve lükata, siis tema paisumise tõttu summaarne tihedus on nii väike, et tekib väga võimas ujuvus.
asi on lahtine,kuna eesti vabariigist pole võimalik oma teisele projekti masinale doke saada siis läheb masin "ulme projektiks"
Võiks luazist teha ühe niinimetatud kummijuku,nagu kallastel masinad liiguvad.:):)