ZAZ mootor

Probleemid elektri, veermiku või mootoriga?
Post Reply
zazzer21

ZAZ mootor

Post by zazzer21 »

Kas mootori saab niimoodi ka maha võtta et käigukast jääb kere kylge.Ise olen tavaliselt koos kastiga võtnud aga nyyd oleks vaja veits mootorit ehitada ja ei viitsi kasti maha võtta.:)
marek

RE: ZAZ mootor

Post by marek »

Võimalik, et isegi saab, aga koos kastiga kindlasti palju kergem maha võtta ja tagasi panna.
Image
naljamiiz

Post by naljamiiz »

vabalt saab, minu arust kastita lihtsam seepärast, et kahekesi tõstab lihtsalt peale mootori, mingeid lisavidinaid ei ole vaja tõstmiseks.

vahe ainult selles, kui ilma kastita peale panna, siis peab vähem juppe küljes olema paneku ajal, kui koos kastiga panna, siis saad enne maas komplekteerida mootori.
V4 veab mõnuga
zazzer21

Post by zazzer21 »

Mis ära võtta tuleb siis?
naljamiiz

Post by naljamiiz »

karpa, jahutusplekk(muidu ei saa ligi ülemistele kinnitustele) gene(lihtsam mootorit alla lükata lihtsalt, madalam)

ega rohkem ei peagi võtma, jagaja võib olla, selle kõrvalt saab kinni keerata

ja summutid ja alumine plekk on mul ka ära olnud, ei teagi kas see peab just ära olema
V4 veab mõnuga
metsamees
Aktiivne Klubiline
Maakond: Tartumaa

Post by metsamees »

Räägivad et kui alumine rihmaratas on küljest ära siis on parem pärast tagasi panna, rohkem manööverdamise ruumi. Käigukasti võlli siduri otsa toppimine pärast saab nagunii üks suur venekeelsete roppustega vürtsitatud fun olema.
Siiamaani olen mina iga kord koos käigukastiga mootoreid maha ja peale tõstnud nii et sel teemal isiklikud kogemused tegelikult puuduvad.
naljamiiz

Post by naljamiiz »

see on tõsi, et natuke peab jamama, et mootor kasti otsa saada, selline variant on ainult siis kui kahekesi teha, siis teine saab vändast mootorit ringi keerata jne.

aga kui üksi, siis kindlasti parem variant koos käigukastiga. ise teinud ka, käigukast natuke poltidega kinni, siis tungrauaga mootor üles ja kinni.
V4 veab mõnuga
Post Reply