Niisiis soov osta 968m-le pooltelje simmerlinge mis asub käigukasti pool otsas tolmukatte sees, nr. on selline:966-2403100. Maha kirjutatud nr. pärineb vasakpoolse p.telje omalt (teoreetiliselt pidid p. ja v. erineva õli suunamisega olema. Samuti võib pakkuda korralikke kummist tolmukatteid(40-ne mootor), mille sees mainitud simmerid asuvad.
Tallinnas on autopoodidest selliseid asju juba päris keeruline leida, teab keegi Tartu seisu?
O:Pooltelje osi
-
RE: O:Pooltelje osi
Kui küsin liiga dehvkasid juppe, siis andke märku vähemalt minu naiivsusest
.
Üldiselt seisab selle taga kogu mootori peale tõstmine:|

Üldiselt seisab selle taga kogu mootori peale tõstmine:|
-
mine uuri volga poodi, peaksid leidma...tartus pooltelje kummihind oli viimati sama mis terve pooltelje hind(100 kulli vist)
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
-
Vaatan Õhtul oma lao üle, mul peaks olema küll mäletamist mööda.
ZAZ 965AE
ZAZ 1102 Tavria
Siin kõik mu kola ->[url]http://www.nymmik.pri.ee[/url]
ZAZ 1102 Tavria
Siin kõik mu kola ->[url]http://www.nymmik.pri.ee[/url]
-
Sain vahepeal pooltelje manti juurde. Täna vähe lammutasin ning kombineerisin ja tulemus: Vasaku- ja parema pooltelje simmerite markeeringus vahet pole, KUID härrastele edaspidiseks teadmiseks et p.telje ümber oleva kummikatete sees olevad terashülsid(mille sees toosama simmer asub ) on aga erinevad. Erinevus on nende sees olevate õli tagasi suunamise kanalite suunas.kala kirjutas:
966-2403100. Maha kirjutatud nr. pärineb vasakpoolse p.telje omalt (teoreetiliselt pidid p. ja v. erineva õli suunamisega olema.
Mainin seda kõva häälega juhuks, et kui juhtute kunagi panema v. poolse komplektse assi paremale, siis on sapikas tagant paremalt korraliku põhja õlituse saanud:D.
Last edited by kala on Tue Oct 28, 2008 8:25 pm, edited 1 time in total.