Bensiini lisand
-
Bensiini lisand
Paljud siis räägivad "bensiinilisandist" ja "pliilisandist" mida need ette kujutavad ja kust neid saada???
-
RE: Bensiini lisand
Tanklates ja autopoodides müüakse, väikses plastpudelis ja peal on kirjas, mitme liitri kohta see mõeldud. Ise ei ole kasutanud...
-
- Aktiivne Klubiline
- Maakond: Tartumaa
Mul käib juba õige mitmendat aastat test "mis juhtub kui sõita puhta bensiiniga ilma lisandita"
Siiamaani olen plussis, selle raha eest mis kütuselisandile kulunud oleks olen juurde ostnud ühe komplektse sapika ja oleks saanud veel mitu mootorit tagavaraks. Autopeal olev mootor aga ei mõtlegi maha surema hakata.
Siiamaani olen plussis, selle raha eest mis kütuselisandile kulunud oleks olen juurde ostnud ühe komplektse sapika ja oleks saanud veel mitu mootorit tagavaraks. Autopeal olev mootor aga ei mõtlegi maha surema hakata.
-
Ei juhtu midagi kui ilma lisanditeta sõita, eeldusel et süüde on paigas. Olen enda muhuga 4.5 aastat sõitnud ja kes mind tunneb teab, et ma ei sõida 60km/h. Ja siiani ei ole juhtunud midagi nagu kuulujutud räägivad, et klapid kohe lähevad peesse.
ZAZ 965AE
ZAZ 1102 Tavria
Siin kõik mu kola ->[url]http://www.nymmik.pri.ee[/url]
ZAZ 1102 Tavria
Siin kõik mu kola ->[url]http://www.nymmik.pri.ee[/url]
-
ma kuulsin sellest lisandist 4x4.ee-s ja sooviti mu eelmisele autole(Gaz69)kindlasti lisada lisandit...! ma mõtlesin et uuriks siis väheke kas on siis väga tähtis asjandus aga tuleb välja et ilma saab ka hakkama.!
Ja pisike kysimus süüte kohta...kuidas olla kindel et süüde on paigas?
kontakt avaneb või sulgeb jagajas kui alumise rihmarattal on esimene kriips paigas?
Ja pisike kysimus süüte kohta...kuidas olla kindel et süüde on paigas?
kontakt avaneb või sulgeb jagajas kui alumise rihmarattal on esimene kriips paigas?