1.Tagakäigu tuli ei põle,juhtmed taga,pirni pessa vool ei tule, pirn terve.
Kui anduri kastist välja võtsin ja andurile näpuga peale vajutad siis ikka ei tööta.Mida teha??????
anduri ise selline
2.Pidureid tehes tuli lõigata käsipiduri trossil otsas olev punn väiksemaks,kuid lõikamise ajal lendas üldse otsast ära.(tehases vist kuuma istuga pandud???)
Kuid mida nüüd teha????
Last edited by uve6 on Fri Sep 19, 2008 7:31 pm, edited 1 time in total.
Kui andurile vajutades lamp ei sütti ja kui süüde sees oli, siis võib lüliti(andur) terve olla, vaata igaksjuhuks juhtmed üle. Kui süüte sisse lülitad siis proovi, kas tal käigukastilüliti juhtmeotstesse vool tuleb, 12voldise pirniga nt( pirni teine ots massi) või multimeettriga(testriga). Kui ma õigesti aru saan siis tal üks ots jookseb süüteluku juurde ja teine tagurduslaternasse. Esimese peal peab näitama ~12v. Võid ka kontrollida pirnipesa, ega ta oksiidikihti endale peale ei ole tõmmanud. Üldiselt proovi ära(süüde sees) ja kui anduri ühes otsas ei näita +12v olemasolu, siis on viga süütelüliti ja anduri vahelises juhtmestikus.
Mul vanaisa treis ise selle sinna otsa ja siis pärast trossi sinna sisse asetamist vajutas kokku otsa treipingi padrunis. Mine mõne tuttava treiali jutule.
Last edited by pooltelg4 on Fri Sep 19, 2008 7:53 pm, edited 1 time in total.
tule pesa ok,juhe taga ok,kuid andurisse tuleb kaks helerohelist juhet,mõlemad samat värvi,kui need otsad kokku panen siis kah ei midagi.
ja süüde on koguaeg sees olnud.
Eks vaatan siis süüteluku juhtmeid
anduri juurest tule juurde tuleb signaal,
anduri juurest salongi tuleb roheline juhe milles on signaal,kuid kuhu peab sealt minema`???ma võtsim juhtme pundist selle rohelise ja seal oli signaal sees.
lihtne- võta pikk juhe, pane akul + klemmi ja teine ots andurile, ja siis näed kas läheb pirnile särtsu edasi, kui töötab siis pirn võid vast oletada, et ei tule särtsu peale, siis järgmise sammuna vaata süüteluku ja anduri vaheline juhe üle, ka see võib olla viga saanud.
aga seda mutri löömist kässari trossile ei soovita küll mitte,
tegelikult võib see mutter seal püsida pikka aega, aga seda eeldusel et käsipidurit peale ei tõmba.
Last edited by naljamiiz on Mon Sep 22, 2008 10:43 am, edited 1 time in total.