Ostan siis vene mudelautosid,ladad,mossed jne. Hinna pakkun seisukorrast.
Mudeleid pakkuda psi.
o:vene mudeleid
-
o:vene mudeleid
Last edited by madis1080 on Wed Aug 06, 2008 10:35 pm, edited 1 time in total.
-
RE: o:vene mudeleid
kuule mine balta turule, seal on neid hulgi!! hinnad akkavad 200.- eegust umbes!!
kunagi ostsin sealt sapika mudeli ja see maksis 300.- nüüd on müügil uus sapikamudel, tahtsin ka seda ära osta aga see maksis juba 500.- ?? ja jäi ostmata!:( täitsa julmad hinnad vanade veneauto mudelite kohta kas pole??
aga neid müüakse antiigipoes!!! et ju nad siis on antiik ja sellepäraast nii kallid!!???:)
kuule aga ära seda sapikamudelit ära osta, ma tahan ise seda!!!:):):)
kunagi ostsin sealt sapika mudeli ja see maksis 300.- nüüd on müügil uus sapikamudel, tahtsin ka seda ära osta aga see maksis juba 500.- ?? ja jäi ostmata!:( täitsa julmad hinnad vanade veneauto mudelite kohta kas pole??
aga neid müüakse antiigipoes!!! et ju nad siis on antiik ja sellepäraast nii kallid!!???:)
kuule aga ära seda sapikamudelit ära osta, ma tahan ise seda!!!:):):)
4v ja kaks sumpsi!
-
äkki keegi saab vaatada balta turule,kas Luaz 969M on müüa,ning ostaks ära mulle 

http://www.luaz969.tk
-
See Luaz on hetkel ainult käsitöömudel.uve6 kirjutas:
äkki keegi saab vaatada balta turule,kas Luaz 969M on müüa,ning ostaks l.ära mulle
Seeriatootmises on võimalik saada ainult zaz 966(Moskva progress) ja 968A(AGAT). Esimene vanem ja robustsem-aga odavam, teist toodetakse siiani ja hind ca. 300.- eek uus mudel.
Kui soovid korraliku 969M mudelit siis korruta hind 2-3x.
Millalgi peaks IXO IstModelsil välja tulema ka 969M ja 966 seeriatootmises, aga seda kuupäeva ei tea veel keegi ja kogu värk pole 100% kindel.
-
Mul zaz 968a mudel olemas. B) Aga kui kellegil on mudeleid siis pakkuda;)
Tallinnasse minna natuke kauge ja ei tunne ka linna eriti.
Tallinnasse minna natuke kauge ja ei tunne ka linna eriti.