K:poed
-
RE: K:poed
tallinnas kristiina tänaval peaks olema VOLGA pood!!! sealt peaks saama ka sapikale juppe!!!! mina küll sain:):)
see poeomanik nagu venemaalt tellib igasugu asju ja nende seas on ka sapikatele midagi:)!!!
sellega tuli mul meelde, et ma peaks isgi sinna minema oma vastvenemaalt saabunud 968m tagatulede järgi:):)
ja jõgeval on zigulipood, kus võib kaa leida mõningaid asju sasserile!!!!:):):)
see poeomanik nagu venemaalt tellib igasugu asju ja nende seas on ka sapikatele midagi:)!!!
sellega tuli mul meelde, et ma peaks isgi sinna minema oma vastvenemaalt saabunud 968m tagatulede järgi:):)
4v ja kaks sumpsi!
-
Tartus saab sapakale ainult Ülo ärist mõnda vajalikku juppi, hinnad laes.
Aegajalt võib külastada ka anne turgu, kust võib midagi leida. Ise olen saand sealt mõne raamatu ja pisemat kraami. Üljuhul saab sealt rohkem infot.
Aegajalt võib külastada ka anne turgu, kust võib midagi leida. Ise olen saand sealt mõne raamatu ja pisemat kraami. Üljuhul saab sealt rohkem infot.
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
-
VOLGA pood asub siiski videviku tänval, videviku 14 on õige aadress.hellhoose kirjutas:
tallinnas kristiina tänaval peaks olema VOLGA pood!!! sealt peaks saama ka sapikale juppe!!!! mina küll sain:):)
[b]normaalne on olla ebanormaalne...[/b]
-
ei vaidle vastu!!!:) ma ei old päris kindel kummas tänavas ja seks panin kristiina tänava!!!:):)
ei old plaanis segadust tekitada:):):)
ei old plaanis segadust tekitada:):):)
4v ja kaks sumpsi!