kirjutage siia palun selle kohta midagi kuidas kütuse kulu vähendada ja võimsust suurendada zaz mootoril.mida ise teinud olete
ja loomulikult ma ei loodagi et võimsuse suurendamine ja kütuse kulu vähenemine koos tuleksid:D
ja kohe tahaks uurida
kuidas zaz surve astme suuremaks saab? silindreid pealt/alt madalamaks lihvida?
elektron süüde on kellegil zazil? kui on kas on hea või paha?
mida head või halba teeb pikkade süüte küünalde kasutamine zaz 40hj mootoril?
mingi välismaisema masina karbussi on keegi sapikale pannud?
ise mõtlesin golfi mono pritset aga:)pole nii andekas et seda teha ise:(
kuidas zaz mootorit paremaks teha?
-
-
RE: kuidas zaz mootorit paremaks teha?
Sa ei saa pikki küündlaid sinna toppida, sest kolvid pidavat vastu käima hakkama
Ühe pedaaliga zaz.
-
01 kahelõõriline pidi juba omajagu juurde andma, aga kui sa nii andekas pole, et isegi ühte karpat sinna peale aretada, siis mida tahad veel üldisest mootori tuunimisest, milles sajandikmillimeetrite mäng...
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
-
kes ütles et karpat ei suuda aretada?
ma olen niii andekas et mina tean seda et mono pritse POLE karpa nagu osad arvavad
seal ikka on hunnik juhtmeid mõni andurike aju ja isegi pihusti.
ja se sajandik millimeetri jutt:D
oled sa vaadanud kunagi kui täpselt sapika sisselaske kollektorsobib ploki kaante külge?
mul ühel sapikal olid igal juhul kollektori ja kaante sees olevad augud umbes 3 mm iga auk erineva koha peal,se oli vist väga raske jutt onju:)
tegelt ära mind mootorite ja auto asjade koha pealt väga jobuks ka pea;)
taipan asjadest päris hästi*-)vähemalt teised arvavad nii
ja ma palusin üldse et kirjutataks siia kuidas mootorit paremaks teha mitte et mind jobuks sõimama hakataks
ma olen niii andekas et mina tean seda et mono pritse POLE karpa nagu osad arvavad
seal ikka on hunnik juhtmeid mõni andurike aju ja isegi pihusti.
ja se sajandik millimeetri jutt:D
oled sa vaadanud kunagi kui täpselt sapika sisselaske kollektorsobib ploki kaante külge?
mul ühel sapikal olid igal juhul kollektori ja kaante sees olevad augud umbes 3 mm iga auk erineva koha peal,se oli vist väga raske jutt onju:)
tegelt ära mind mootorite ja auto asjade koha pealt väga jobuks ka pea;)
taipan asjadest päris hästi*-)vähemalt teised arvavad nii
ja ma palusin üldse et kirjutataks siia kuidas mootorit paremaks teha mitte et mind jobuks sõimama hakataks
-
tegelt ma sain vist enda jutust juba vastuse kätte . . . need tehase praagid tuleb mootorilt eemaldada et mootor parem oleks:)