veljed
-
RE: veljed
Arvatavasti nägid unes, või mõni tark venelane on teinud vaheplaadi piduritrummlite peale(nt Viljandis tuunitud 968m Kasparil on valud all)
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
-
Last edited by Purka69 on Tue Feb 19, 2008 6:36 pm, edited 1 time in total.
-
Last edited by Aho on Tue Feb 19, 2008 5:14 pm, edited 1 time in total.
Ühe pedaaliga zaz.
-
mina mõtlesin plaani välja,sierra tagu kiiged lõikan ja keevitan ümber ja lähevad sapika alla
-
Mis sa ehitad ka põllurallikat?
Nendel jääkatel on teised silladki enamasti all(I), ning see piduritrumlisse aukude puurimine on vägagi kaheldav maantesõiduks.
Nendel jääkatel on teised silladki enamasti all(I), ning see piduritrumlisse aukude puurimine on vägagi kaheldav maantesõiduks.
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
-
ei mingit põllu rallikat,ma mõtlesin et saaks siis valukad alla panna kui millegi muu masina jurad sinna topin
ja sisi tahan koopa ääri ümber teha ja metallik kollaseks värvida ja el aknaid panna . . . :Dvot . . . ei mingit põllu rallikat
ja sisi tahan koopa ääri ümber teha ja metallik kollaseks värvida ja el aknaid panna . . . :Dvot . . . ei mingit põllu rallikat
-
Minu muhule tegi onu kuidagi nii et pani esisillale fiati rummu ja ketaspidurid.
Last edited by Kaarel on Thu Feb 21, 2008 8:13 pm, edited 1 time in total.
-
mis mudeli oma

-
Saab teha ja on päriselt ka olemas. Põhimõtteliselt saab alla panna ükskõik mis velgi, aga see pole legaalne ja ülevaatusel võib probleeme tekkida!
-
Kaspari zazil on valud all? äkki saaks pilte ja äkki räägiks et kuidas need sinna aretatud on?
mind väga huvitaks
mind väga huvitaks
-
Ei hakka pilte siia panema ja ega mul sellest pilte ka pole eriti. Pmst trummlid ringi tehtud, trummlitesse paned siis tikkpoldid või keermed keerad sisse, siis mul on veel flantsid ka tehtud ja natuke treitud, et koguasi ainult poltidel ei seisaks, vaid oleks ka nö. keskava. Flantsid on selleks, et veljed siis piisavalt välja tuua. AGA, sapikale ei mahu taha koopasse eriti laiad veljed.ehitan kirjutas:
Kaspari zazil on valud all? äkki saaks pilte ja äkki räägiks et kuidas need sinna aretatud on?
mind väga huvitaks
-
kuidas sa need poldid nii täpselt sinna paned,et nad pärast viskama ei hakka.tegid ise või lasid teha? kui lasid siis kus?