Mootor ei tööta.
-
RE: Mootor ei tööta.
ja arvesse tuleb ka seda võtta et mootor ju reaalselt ei tööta..

[b]normaalne on olla ebanormaalne...[/b]
-
nojah.. eks ma täna proovin, kui käima ei saa siis lykkan hekitaha roostetama ja jupid viskan prygimäele
-
Palju on näha tegelikult masinaid, mille omanikud samamoodi lükkavad kuhugi roostetama, lootuses et väärtus kasvab masinal, tegelikult väheneb, sest rauda kukub järjest rohkem rooste tõttu ära. Aga kellele see ikka kohale jõuaks???-mic- kirjutas:
nojah.. eks ma täna proovin, kui käima ei saa siis lykkan hekitaha roostetama ja jupid viskan prygimäele
Jupid prügimäele visata on väga hea mõte, siis saavad taara ja metallikorjajad ka lõpuks õnnelikuks, sest sapika mootoris on palju magneesiumi ja alumiiniumi, terve mootori eest juppideks võttes sai suvel 600.-
Ega kui endal mõistust pole, pole rahaga ka midagi teha...
Last edited by marek on Sat Jan 05, 2008 5:36 pm, edited 1 time in total.
-
no jah, tegelt vahet pole. ses mõttes et kas keegi ostab ära või jupphaaval myyn.. m summa tuleb sama. enamus juppe mis kaasas on on kasutamata, kere on mõlke täis ja eest roostetab aga põhi on tiptop. pm ma pakun osadele, et kes 1500 eest ära viitsivad vedada siis palun väga.
käima ta täna igatahes ei läinud, ei lubanudki. ja tahtmine talvel remonti teha on 0. niiet mis ta ikak roostetab, las keegi tarkpea viib minema ja saab omale korraliku doonori.
käima ta täna igatahes ei läinud, ei lubanudki. ja tahtmine talvel remonti teha on 0. niiet mis ta ikak roostetab, las keegi tarkpea viib minema ja saab omale korraliku doonori.
Last edited by -mic- on Sat Jan 05, 2008 8:16 pm, edited 1 time in total.