Pidurid

Probleemid elektri, veermiku või mootoriga?
Post Reply
mexx

Pidurid

Post by mexx »

tervist,olen ka värske zaz-i omanik ja minul on probleemid piduritega,nimelt sai piduriõli juurde pandud,pidurid õhutatud aga siiski on pidurid viletsavõitu,aga tarvis on ylevaatusele minna,keegi rääkis mulle et võib olla nii et piduri silindrid on kinni jäänud vms,kas see on võimalik?kuidas asja korda teha?

Äkki on kellegil soovitada kedagi remondimeest kes mul need pidurid korda teeks,see oleks muidugi kõige parem lahendus
ette tänades Priit
katk

RE: Pidurid

Post by katk »

Milles need viletsavõitu pidurid ilmnevad? Piduriklotsid ikka kontrollitud? Kui piduritrumli lahti võtad siis, kas trummli see nö kaan tuleb ja läheb kergelt pealt? Kui nii ja klotsid ise ok, siis tuleb trumlis ühte metalljublakas pisut teise asendisse tõsta (nii et lükkaks klotse väljapoole). Juhul pärast see nn kaan väga peale ei taha minna võid kahe kangiga klotse pisut kokku suruda. Muidugi tuleb hiljem kontrollida, et pidurid peale ei jääks.
Jossu

Post by Jossu »

kus sa asud?
me siin tartus oleme siiamaani kõikide piduritega hakkama saanud...
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
mexx

Post by mexx »

asun tallinnas kahjuks,auto mul garaazis,oleks tallinnas ka keegi kes kõigi piduritega hakkama on saanud siis oleks super;)
metsamees
Aktiivne Klubiline
Maakond: Tartumaa

Post by metsamees »

Kuna tegemist värske sapakaomanikuga siis igaksjuhuks küsin, ega sa DOT 4 sapikasse ei valanud ???? Lugu nimelt selline et dot4 sööb mansetid ära, sapikasse ainult BSK (PSK) kõlbab. Vägagi suur protsent värskeid sapikaomanikke lendab selle orgi otsa.
Last edited by metsamees on Mon Sep 17, 2007 6:58 pm, edited 1 time in total.
mexx

Post by mexx »

just nii ma tegingi,valasin dot 4 sisse:(
veka

Post by veka »

ee mina valasin ka dot4ja ja kõik sõbrad valavad seda pole midagi juhtunud
Minu jaoks on sapikas vaimselt kõigist autodest üle.
Jossu

Post by Jossu »

ega need esimese nädala, kuuga ära söö...kuigi vahel võib piisata nendestki, dot4 on pidurimansettide surm
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
veka

Post by veka »

ei tea siin on sõidetud dot neljaga juba 7 aastat kindlasti sapikatega
Minu jaoks on sapikas vaimselt kõigist autodest üle.
marek

Post by marek »

Vahe on selles, millega on sinnamaani sõidetud. Dot 4 ja Neeva on ühe koostisega, PSK ja BSK teise koostisega. Nüüd kui need 2 tk kokku saavad ühel maal siis mansetid hakkavad läbi laskma. Selline mõnus vahutav-valge vedelik tuleb.
Keegi tark oli minu pidurisüsteemi ka BSK peale Dot-4 valanud....
Image
mexx

Post by mexx »

kui tallinnas on keegi või oskab kedagi soovitada kes aitaks mul need pidurid korda saada siis andke julgelt teada;)
Post Reply