Näidikud

Probleemid elektri, veermiku või mootoriga?
Post Reply
-mic-

Näidikud

Post by -mic- »

Nii siis lugu on järgmine, et mul bensiini näidik näitab valesti. selles mõttes et kui paak tühi siis näidik näitab, et veerand paaki on alles ja se tegelikult väga häirib. paned 20 liitrit sisse sis näitab et on täis.
Kuigi tegemist on rohkem juba ralli autoga, tahaks ka seda teada et miks mul niikolepalju bensiini võtab?
Ma ei teagi palju ta täpselt võtab aga üle 20 liitri võtab ikka sajale.
Ennem oli see probleem et kuumenes üle koguaeg, aga puhastasin need vahed ära, mis silindripeal ja enam nagu ei kuumene nii kiiresti üle. Muidugi praeguse ilmaga ja temperatuuriga ei kuumenegi vist üle. Suvel oli ikka vabsee hull. 10 minti sõitsid sis oli kohe 80kraadi ja tegin pausi.
Päris palju offtopic'ut teglt :D
Jossu

RE: Näidikud

Post by Jossu »

80 kraadi on sapika töötemperatuur:D
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
Zetec

Post by Zetec »

Põllurallit teed seal ja ruunad siis pole ime et niipalju võtab.
Ntx sierra 2,0 sissepritse 77kw, ütleme et näiteks rahulik maanteesõit on 7-8 sajale, keskmine (linn ja külavaheteed jne ) tuleb 10, ja kui ronid sula ilmaga talvel järvepeale (raske vedu, paks lumi) siis võtab umbes 20 sajale.

Jutuga üritan välja jõuda selleni et kui kuskil põllupeal ringi sõita ja rallida siis pole millegi üle kurta et niipalju kütust võtab. Võtabki palju just seepärast, sõidaks ntx kuskil maanteel võtaks tunduvalt vähem.

Ja need näidikud näitavad jah vahest lambist numbreid

Sellesmõttes et alati võtab auto maanteel sõites (norm kiirusel) vähem kütet kui linnas ja see on ka loogiline - tee omad järeldused.
-mic-

Post by -mic- »

Jossu kirjutas:
no seda kyll. aga et 80kraadist ylekuumenemiseni on väga vähe vaja :D
-mic-

Post by -mic- »

aga ikkagi tahtsin ma tegelikult teada, et kuidas ma bensu näidiku korda saan timmida?!
katk

Post by katk »

-mic- kirjutas:
Jossu kirjutas:
no seda kyll. aga et 80kraadist ylekuumenemiseni on väga vähe vaja :D
Ma ei ütleks et väga vähe on vaja - 20kraadi pole teab mis vähe ja ka siis on ülekuumenemiseni veel päris pikalt aega. Suvel sõites oligi temp u 100 ja väga alla selle ei läinud.
Post Reply