Head klubilised,
On olnud aastaid juttu külastada Riia automuuseumi ning selle aastal teeme selle ära!!!
Lühikava oleks järgmine:
Väljasõit on 08.06 ning kogunemine Riia küljeall sobivas hotellis.
09.06 Hommikul võitame suuna Riia automuuseumi, kohtume Läti klubilistega ning vaatame mis Riia-l meile pakkuda on .
10.06 Riia Loomaaed ja tagasi Eestisse.
Teemat täiendame jooksvalt.
Palun andke ennast hiljemalt 20.maiks üles kes kindlasti on tulemas. Tulijate arv on seotud majutuse broneerimisega.
08.06 – 10.06 Suvesõit Lätti / EI TOIMU
-
- Aktiivne Klubiline
08.06 – 10.06 Suvesõit Lätti / EI TOIMU
Last edited by incz on Wed Jun 06, 2018 2:55 pm, edited 1 time in total.
968; 968M
-
- Aktiivne Klubiline
- Maakond: Tartumaa
Re: 08.06 – 10.06 Suvesõit Lätti
Kui veel kohti on, siis panen kirja
2 suurt +2 väikest
2 suurt +2 väikest
-
- Aktiivne Klubiline
Tere! Meie tuleme, 2 suurt + 2 väikest.
-
- Aktiivne Klubiline
Tervitus,
Natuke teemaväline jutt.
Ma paneks kirja enda arvamuse, nägemuse sapikatega reisimisest. See kindlasti ei lähe kokku teiste arvamustega ja seda EI pea ka arvesse võtma.
Sapikad ja hotellid nagu ei sobi kokku. Juba Vene ajast kui mina väiksem olin ja käisime riigi asutuste suvepidudel ja muidu mitme päevastel väljasõitudel, siis lastel oli alati huvitav ja põnev telgis, või kämpingus ööbida. Seda ootasime alati huviga. Ka oma lapsed on vaimustuses kui saavad telgis ööbida. Samuti on hubasem ja mõnusam väikese seltskonnaga kuskil telgi kõrval, või kämpingus koos istuda ja "maailma asju" arutada. Ega ma hotellide vastu ei ole. Kui olime mitu päeva perega Venemaal,siis ööbisime muidugi hotellis.
Ja asi ei ole üldse rahas. Ma võin telkimise koha eest sama palju maksta kui maksaks öö hotellis.
Ärge nüüd väga karjuma hakake, aga selline on minu seisukoht ja seda ei pea teised arvestama.
Natuke teemaväline jutt.
Ma paneks kirja enda arvamuse, nägemuse sapikatega reisimisest. See kindlasti ei lähe kokku teiste arvamustega ja seda EI pea ka arvesse võtma.
Sapikad ja hotellid nagu ei sobi kokku. Juba Vene ajast kui mina väiksem olin ja käisime riigi asutuste suvepidudel ja muidu mitme päevastel väljasõitudel, siis lastel oli alati huvitav ja põnev telgis, või kämpingus ööbida. Seda ootasime alati huviga. Ka oma lapsed on vaimustuses kui saavad telgis ööbida. Samuti on hubasem ja mõnusam väikese seltskonnaga kuskil telgi kõrval, või kämpingus koos istuda ja "maailma asju" arutada. Ega ma hotellide vastu ei ole. Kui olime mitu päeva perega Venemaal,siis ööbisime muidugi hotellis.
Ja asi ei ole üldse rahas. Ma võin telkimise koha eest sama palju maksta kui maksaks öö hotellis.
Ärge nüüd väga karjuma hakake, aga selline on minu seisukoht ja seda ei pea teised arvestama.
-
- Aktiivne Klubiline
Arvestame kõigi soovidega ning Riia all on koht kus saame nii telkida ning kes soovib see saab katusealla.
http://leiputrija.com/ee/
http://leiputrija.com/ee/
968; 968M