O: 968a esimest piduritrummlit

Soovite mingit varuosa osta, müüa või vahetada, siis teema siia.
Post Reply
puukas

O: 968a esimest piduritrummlit

Post by puukas »

Oleks vaja siis 968a-le esimest piduritrummlit, endal vilistab vastikult, sise pind võiks olla korralik. Kui kaugemalt pakutakse siis sooviks saada seda postiga. Pakkumised teha erasõnumiga.
puukas

RE: O: 968a esimest piduritrummlit

Post by puukas »

Ei ole siis kellegil pakkuda? Ei pea olema uus, lihtsalt tahan vilistamisest lahti saada. Varsti oleks juba vaja kuna jaanipäeval plaan sapakaga läti piiril ära käia, enne seda vaja aga ülevaatus teha, mille jaoks oleks vaja piduritrummlit.:|
Sapi-Vana

Post by Sapi-Vana »

Mul on üks õhutusaukudega piduritrummel... aaga kas 968M ja 968A omasid samasuguseid või oli nendes miskid erinevused? Ma arvan, et see minu variant on emmi oma.
von Zapp ehk Sapi-Vana.
Jossu

Post by Jossu »

teoorias vahet pole, aukudega kettad on tagumised...
tead mis, lase üle treida parem... kindlam viis...
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
puukas

Post by puukas »

Aukudega jah tagumine aga üle treimise mõte on peast läbi käinud. Olen kunagi proovinud üht ketast tavalises treipingis lasta, ma ei tea kas viga oli minu treimises või teras või milles aga alla pannes vilistas jubedalt. Olen lasknud pidurimeistris kettaid treida aga kui viimati seal käisin siis öeldi, et müüsid oma masina soome maha. Kui keegi oskab soovitada asjaliku kohta Tallinnas kus saaks treida siis oleks igati see info abiks.
puukas

Post by puukas »

Olen uurinud treimise kohta, keegi ei taha trummli sisu treida, ainult kui ketast ja siiamaani pole ka keegi kasutatud trummlit pakkunud, raske uskuda, et kellegil ei vedeleks kuskil piduritrummlit mida oleks nõus maha müüma:@
nymmik

Post by nymmik »

Mul on kaks esimest tuliuut trumlit, tavoti ja paberi sees mõlemad.
Hinda küsiks 400 paar.
ZAZ 965AE
ZAZ 1102 Tavria
Siin kõik mu kola ->[url]http://www.nymmik.pri.ee[/url]
Post Reply