metsamees kirjutas:
Noh nii igaksjuhuks enne kui mootori maha võtad- Oled sa PÄRIS kindel et viga pole ainult hüdraulikas?
Mismoodi see siduri mittetöötamine välja näeb?
Kui libiseb- Töötava mootoriga on võimalik käike sisse panna aga sapik lihtsalt ei liigu paigast siis tõenäoliselt ei pääse suuremast lammutamisest.
Kui ei lahuta- pole võimalik käike sisse panna töötava mootoriga aga samas käik sees starterit andes auto liigub, võib vabalt pääseda ainult pumba mansettide vahetuse, uue õli ja õhtutamisega. Jääb mootor peale.
Igal juhul tasub enne mootori maha võtmist autoall veenduda et siduri pedaalile vajutades põhjaall sidurihoob ikka liigub.
VAATA ET SA DOT4 ÕLI SINNA SIDURISÜSTEEMI EI PANE, AINULT BSK JA PSK KÕLBAVAD
No ma vahetasin nii pea kui ka töösilindri ära ja õhutasin siduri ja panin uue õli ka (selline punane õli ja jube mõnna magusa lõhnaga, mis nimi oli, ei mäleta praegu, see pudelil kirjas ja pudel säbos pikalt olnud)..
Aga asi on siis nii, et käigud sisse töötava mootoriga ei lähe, tegelikult lähevad käigud sisse ainult siis kui mootor ei tööta.
Peale silindrite vahetamist ja õhutamist läksid kohati kõrgemad käigud sisse, aga 1 ja 2 käik ei lähe töötava mootoriga mitte kuidagi sisse. Judisin seda siduri pulka ka nii välja kui võimalik, aga ei miskit, ei hakand tööle.
Olen ka käigukasti nätuke reguleerind, aga see ei muutnud ka mitte midagi. Ei saa olla mitte miskit muud kui midagi siduri juures. Ega ma vabatahtlikult küll seda maha võtta ei tahaks XD
EDIT: Kõrgemad käigud läksid kohati sisse ainult hoo pealt.