Täna lõin masinale hääled sisse esimest korda peale Tartus käiku, käivitus kohe esimesest pöördest. Tuisk oli just parajasti täies hoos meil siin Läänemaal ja oli vaja sõita naaberkülla (25km) isaga asju ajama. Esimene kilomeeter läbitud ja kostus kolin tagant parema ratta juurest (seda kolinat kuulsin ka viimase sõidu lõpus) veel 100m ja auto nagu kännu taga. Pakiruumist leidsin tungraua, ratta võtme jms. üritasin lahti kiskuda tagumist ratta rummu, aga ei tulnd, pidur oli nii peal, et pidin panema ratta alla tagasi ja jalaga pekstes vastu kummi sain rummu kätte. Pilt oli hämmastav mõlemal klotsil oli maha tulnud kate, kusjuures panin 1,5 kuud tagasi alla päris uued kasutamatta klotsid (NSVL värk

). Kui olin selle kupatuse kokku saanud hakkasin võitlema hangedega, IMELIHTNE. Teed olid kinni tuisand ja lääne autoga nendest läbimine võimatu. Poolel teel hangede vahelt leidsin kraavi sõitnud lumesaha, mille taga ootas paar autot kuni sahk välja saab ja tee puhtaks lükkab. Minu roheline välk sellest ei kohkunud ja lõikas hangesi nagu võid, mõni oli ikka nii kõrge, et läbi sõites käis lumekaar üle katuse. On ikka hea auto, ma ei kujuta ette, et oleksin muretult läbinud selle tee oma vw-ga.