tere teile;)mina tuleks ka oma lyaziga kui korda teen..aga üritan.zaz-966 on olemas kuid näeb väga väsinud väjla.omal ajal ei jätnud küll lyazik mind kunagi tee peale:))sai lätis ja venemaal sõidus oldud.nii et minul projekt ootab küüni all et uuesti liikuma panna:)))
Ise oleks käpp tulija. Kuid ei tea kas zazi selleks ajaks korda saan. Kui ei saa, siis võtan venna mingi teise auto rooli ja sõidame õnnelikult Agnese punase zaz-i taga
oot, mis kuupäevad need olidki?
jossu võiks topicu ära muuta ja kuupäevad ka sinna sisse panna, siis ei pea kogu aeg otsima et millal see nüüd toimubki..
kurjam, augustis oleks vägev muidu, suvelõpp ja värki, aga pm juuli on ka hea aeg, oleksin ka käpp siis sellise reisu puhul, ja kui isegi tee peal midagi juhtuks, vaevalt klubilised lihtsalt rahulikult edasi sõidavad, kõik on ilusti üksteisele toeks.
Sellise jutuga võiks metsa minna.. ei tohi maha üritust teha.. tuleb õhutada kõiki, et kokkutulek toimuks.. ma olen ise küll igapäev vaeva näinud, et saaks korda oma zazi ootan, et saaks kokkutulekule ;D
Näha on et te ei saa jälle ennast kokku võtta siis:
Sõitvad ÜV-d ja kindlustust omavad Sapikad on oodatud ka Hiiumaale 11-12 juuli.
Üritus on organiseeritud ja eks paistab kas keegi on tulija ka või kõik siin kõvatavad, et tuleks küll kui üritus toimuks.
uve6 kirjutas:
11 ja 12 juuli läbi siis kahju
Kas keegi hiiumaal käis?
hiiumaale ei sattnud, aga me z@z'iga tegime speshul miitingu võrus..
täitsa pro oli .. natuke väsitas see lärm, aga muidu oli ok..
kütust läks ka ca 5l sajale.. :3