meelis
Tegelikult olen kodanik Katkuga päri...katk kirjutas:
Kuna keegi pole siin väga kainelt mõelnud vaid mõeldakse endale lihtsamaid jne variante, siis mõelge pisut ka järgmiste asjade üle:
1. ilmselt tuleb üritus korraldata näd vah (ma usun et ma pole ainus, kes tööl käib ), st aega on reede õhtu kuni pühap päev
2. ma arvan, et kõik tahavad võimalikult odavalt hakkama saada (arvutage huvipärast kokku planeeritavasse kohta mineku kütusekulu, ööbimiskulu, mingid piletid (laev, vb mõni muuseum))
Mina ise omaltpoolt pakuks välja Lõuna-Eesti (Tartu+Põlvamaa) saaks käia Taevaskojas (seal kindlasti võimalik leida ka tasuta ööbimiskoht) Tartu-Põlva maanteele (vana postitee, tore käänuline ja muidu huvitav) jääb Eesti Maanteemuuseum (koht kus võiks sapakaomanikud ikka ära käia, muide see on ka tasuta) ning autode näitamise poole pealt on täitsa võimalik Tartus käia.
Natukene siis arvudest ka (eeldades et esialgne kogunemine on Tartus):
- tartu-taevaskoja-maantemuuseum-tartu ring igasuguste vahepõigetega max150km
- ööbimida saab kuskil veekogu ääres kindlasti tasuta, vajab vaid pisut organiseerimist
- söök - kui organiseerrida mingid ühised söömised jällegi odavam
- ja paar kaugust Tartust ka: Tallinn -186; Pärnu -174; Kuressaare -328; Haapsalu -249
Üks tähelepanek veel - nagu ma aru olen saanud siis ainult rannapuhkusest klubilised huvitatud pole, kuigi õhtud võiks ikka järve ääres olla ja väikselt võrkpalli kõiksida jne
Njah, ise kõikidest üritustest kindlati osa võtta ei saa...rahakott ja aeg ei luba kahjuks...kõrvalistuja samuti:Dmarek kirjutas:
Pärnu zazidega tahame me Saaremaal Sõrves sel suvel kindlalt ära käia!
Seal meil eramaa oleks olemas, kus viibida, parkida, ööbida. Egas neid kokkutulekuid võiks mitu tükki teha, sest ega ühed kuupäevad niikuinii kõigile korraga ei sobi jne.
Mul sama seis mis jossul. Juuni-juuli-august nädalavahetused suht kinni, enamus siis.Jossu kirjutas:
nii kellegil midagivälja pakkuda ehk, mõtteid vms tulnud?
endal maru kiire aeg...jaanipäeva paiku on kõik suht kinni.. eriti nv-d
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests