Klubi üritused

meelis

RE: Klubi üritused

Post by meelis »

mina samuti käsi, olgu üritus kustahes :)

meelis
sapakahaige :D
Peugeot 406 2.0 turbo '98, Zaz 968M 1.2 '88
Jossu

Post by Jossu »

tartu kandis ujumine üldse raksendatud, ja eriti mingid vaiskemat kohta leida veeääres kui ei käida ja saaks omapundiga aint olla...
Mis?kus? ALASTARO?:p
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
vend15

Post by vend15 »

üks euroopa kiirendus võistlus mis toimub juuli alguses soomes...ALASTARO on koha nimi...panen varsti täpsema info ka siia üles et äkki on veel keegi käsi tulema sinna..
[b]normaalne on olla ebanormaalne...[/b]
mario99

Post by mario99 »

Võiks teha küll midagi saarema on sihuke hea varjant. Tartu liiga ligidal praam võiks sappareid täis olla teeks ajalugu B)
Jossu

Post by Jossu »

katk kirjutas:
Kuna keegi pole siin väga kainelt mõelnud vaid mõeldakse endale lihtsamaid jne variante, siis mõelge pisut ka järgmiste asjade üle:
1. ilmselt tuleb üritus korraldata näd vah (ma usun et ma pole ainus, kes tööl käib ), st aega on reede õhtu kuni pühap päev
2. ma arvan, et kõik tahavad võimalikult odavalt hakkama saada (arvutage huvipärast kokku planeeritavasse kohta mineku kütusekulu, ööbimiskulu, mingid piletid (laev, vb mõni muuseum))

Mina ise omaltpoolt pakuks välja Lõuna-Eesti (Tartu+Põlvamaa) saaks käia Taevaskojas (seal kindlasti võimalik leida ka tasuta ööbimiskoht) Tartu-Põlva maanteele (vana postitee, tore käänuline ja muidu huvitav) jääb Eesti Maanteemuuseum (koht kus võiks sapakaomanikud ikka ära käia, muide see on ka tasuta) ning autode näitamise poole pealt on täitsa võimalik Tartus käia.
Natukene siis arvudest ka (eeldades et esialgne kogunemine on Tartus):
- tartu-taevaskoja-maantemuuseum-tartu ring igasuguste vahepõigetega max150km
- ööbimida saab kuskil veekogu ääres kindlasti tasuta, vajab vaid pisut organiseerimist
- söök - kui organiseerrida mingid ühised söömised jällegi odavam
- ja paar kaugust Tartust ka: Tallinn -186; Pärnu -174; Kuressaare -328; Haapsalu -249

Üks tähelepanek veel - nagu ma aru olen saanud siis ainult rannapuhkusest klubilised huvitatud pole, kuigi õhtud võiks ikka järve ääres olla ja väikselt võrkpalli kõiksida jne
Tegelikult olen kodanik Katkuga päri...
on keegi üldse oma sapikaga pikemaid reise teinud? et julgeb kohe teise eesti otsa põrutada ja sapikaga on suht tõenäoline teele jääda kui sul oma mootori seisukorrast aimugi ei ole...sestab ongi üks hea põhjus siis samas Põlvas, Tartus viibida...
Mul on ka maakoht Põlvamaal...isegi järv on olemas...võrguplatsi kahjuks pole aga mis seda teha on siis?...maad on seal hektaritega...kuigi sealne järv pole selline et igaüks ujuma kipuks...ise mda jms seal on...seega seal saaks niisama olla...lähedal kedagi pole...pood on seal mingi 3-4 km...elekter kõik on olemas...aint et peab telgides magama või siis heintes:D...kuna maja on vägaväga logu...ehk juba kokkukukkumise äärel...aga küün on ok!
aga muidugi oleks eelistatud liivarand jms:D...[center]niiet kui keegi teab mõnda kohta siin siis andke palun märku..[/center].
Maantemuuseumi mõtlesin ka ise..vääärt koht...kunagi võiks ka JJ ära käia...aga no ega see esimene üritus pea selle tuleva suve viimaseks jääma;)...
ning ka see odavam tuleks minulegi kasuks:)
Lõppude lõpuks on kodanik Katk kõige loogilisemalt mõtlema hakanud:D
Last edited by Jossu on Mon Feb 26, 2007 2:38 pm, edited 1 time in total.
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
katk

Post by katk »

Põlvamaal, sellel samal vanal postiteel asub selline tore kohake nagu Palojärv (ilus paadisilt, lõkkekoht ja kena metsaalune jne), seal oleks ka võimalik kindlasti ööbida (telkides muidugi) ja kuskil läheduses pidi olema ka mingi palliplats ja no kui seda ka pole siis nt võrguplatsi tegemine ei ole kuigi keeruline (kui kellegil teisel pole siis ma ehk saaks võrgu ka).
Igatahes kui üritus peaks kuskil L-Eestis toimuma, siis oleks mina igatahes korraldamises/orgunnimises käpp. Pisut võib ka praegu ilmselt teha, aga eeldusel et üritus enne juunit kindlasti ei toimu pakuks ma normaalseks asjaajamise alguseks u maid, selleks ajaks võiks siis vaidlused koha ja aja suhtes lõppenud olla ;)
maitpoiss

Post by maitpoiss »

Kuidas selle aastaste nostalgiapäevadega Haapsalus on? See tundub reaalsem üritus olevat kuhu koguneda. Kuskil augustis peaks see toimuma. Saaremaale on üpriski karm minna. Mina näiteks saan oma masina mais tööle ja saaremaale ma seda katsetama ei kipuks minema.
Jossu

Post by Jossu »

ei saaremaale ei lähegi, siia lõuna eestisse, põlvasse jms ehk
marek

Post by marek »

Pärnu zazidega tahame me Saaremaal Sõrves sel suvel kindlalt ära käia!
Seal meil eramaa oleks olemas, kus viibida, parkida, ööbida. Egas neid kokkutulekuid võiks mitu tükki teha, sest ega ühed kuupäevad niikuinii kõigile korraga ei sobi jne.
Image
vend15

Post by vend15 »

nii siis, mina olen nyyd enda sasseriga läbinud mai kuu algusest 2100 kilomeetrit. Probleeme ei ole esinenud, õli vahetasin ka veel 100 kilti tagasi. Ainuke asi mis mulle hetkel muret teeb on tagurpidi käik, see vahepeal jamab, aga üritan lähipäevil asja korda saada. Kõik muu on igati normis.
Haapsalu nostalgipäevad oleks tõesti tore koht kus võiks meiegi klubi esintatud olla.
[b]normaalne on olla ebanormaalne...[/b]
Jossu

Post by Jossu »

marek kirjutas:
Pärnu zazidega tahame me Saaremaal Sõrves sel suvel kindlalt ära käia!
Seal meil eramaa oleks olemas, kus viibida, parkida, ööbida. Egas neid kokkutulekuid võiks mitu tükki teha, sest ega ühed kuupäevad niikuinii kõigile korraga ei sobi jne.
Njah, ise kõikidest üritustest kindlati osa võtta ei saa...rahakott ja aeg ei luba kahjuks...kõrvalistuja samuti:D
Hunt

Post by Hunt »

Meil siin ka mõned zazid kogutud ja on plaanis igatahes nendega soome minna suvepoole...;)
ZAZ968A,ZAZ968,MB 420SEL,
Volvoz

Post by Volvoz »

Arvan et kui kambaga minna siis keegi ike aitab kui mõni kehvem tee peale jääb. Ma ole igal juhul käsi igal üritusel, kui vähegi aega ja raha..B)
Jossu

Post by Jossu »

nii kellegil midagivälja pakkuda ehk, mõtteid vms tulnud?
endal maru kiire aeg...jaanipäeva paiku on kõik suht kinni.. eriti nv-d
Zetec

Post by Zetec »

Jossu kirjutas:
nii kellegil midagivälja pakkuda ehk, mõtteid vms tulnud?
endal maru kiire aeg...jaanipäeva paiku on kõik suht kinni.. eriti nv-d
Mul sama seis mis jossul. Juuni-juuli-august nädalavahetused suht kinni, enamus siis.

Aga sinna noh retrosõidule ? juunis oli kunagi.

Aaga käime kõik koos mnt muuseumis ära, noh kes siinpool elavad.

Ahh mis ma ikka räägin, pole enda asjal ülevaatustki.
Post Reply