Suvine idee

secumen

RE: Suvine idee

Post by secumen »

Mis päeval siis seda üritust alustada? Kas teha nii, et reede õhtuks veetakse ennast kohale. Igaüks vastavalt siis sellele, kunas liikuma pääseb. Õhtul lõke püsti, saun sooja ja üksteisega tutvumine ja jõuvankrite imetlemine ning ka remont, kui vaja. Laupäeval üritatakse kaineks saada, et midagi huvitavat teha ja erinevate võistluste abil üksteisele näidata enda paremust. Võimalik ka kohalike vaatamisväärsustega tutvumine ja ringi sõites autode näitamine. Õhtul nagu ikka gril, saun ja õlled. Kas samas kohas või teises kohas, selgub juba võimalustest. Pühapäeval siis tagasi oma igapäeva rutiini.

Teine varjant siis laupäeva hommikul mööda kindlat trassi kulgemine ja vahepeatused erinevate liikmete ootamiseks ja meiega ühinemiseks. Peale lõunat kohale jõudmine. Grillid, saunad, õlled jne. Pühapäeval ennelõunasel ajal mõningased üritused ja peale lõunat vabalt kodu poole minek.

Kas kaks või kolm päeva. Kuidas keegi saab oma igapäeva tegevuste juurest eemal olla. sellest sõltub edasine organiseerimine.

Nüüd ootan rohkem ideid ja pakkumisi. Teeme ju selle ürituse endile.
Rajal - sapakate kiirendusvõistlusel olla aega võetud kalendriga.
Töökojas - keevitame peale ja treime maha.
Jossu

Post by Jossu »

Mina arvan, et üheks õhtuks kokkusõitmine kaugematest kohtadest poleks eriti lahetore/vahva.
Ma mõtlesin, et hakkaks kogunema reede õhtul, vastavalt kuidas keegi jõuab. Siis räägiks, tutvuks arutaks ja planeeriks. Napsuga ei liialda, järgmine päev ikka kõvasti ennelõunat startima kuhugilepoole(veel ei tea kuhu) siis õhtuks jälle kuskile maanduda, ning kui mõni koht jääb käimata, võib seda teha pühapäeva esimesel poolel...
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
rixxx

Post by rixxx »

pean kurbusega teatama et mul on kodune rahvaste kogunemine nagu eel pool mainisin. kahjuks see nädalavahetus 11-12 juuli mulle ei sobi sorry!! kas rahvas on arvestanud just selle nädalavahetusega, 18-19 sobiks igati paremini. kuu algus ka jama siis laulupidu peab 700 liiklusmärki välja orgunnima
kui võimalik arvestage minu sooviga kui aga ei saa siis pean juba praegu üritusest loobuma.
[url]http://www.zazjavaz.comoj.com[/url]
secumen

Post by secumen »

Ega jah. Laulupidu on ju ja seega oleks tõesti äkki mõistlik 18-19 see üritus teha.
Sapi-Vana

Post by Sapi-Vana »

No mul esialgu savi, mis kuupäeva panete. Enama tavaari vedamise nimel viskasin üleeile soojenduse välja... ette tuli täiesti arvestatavalt ruumi juurde :)

Aga kui on plaanis kahes erinevas kohas ööbida, siis tasuks arvestada ajalise ja ruumilise piirajaga. Esiteks on siililegi selge, et esimene õhtu läheb alkot rekordiliselt, mis sest et kõik teavad, et pole ilus või nii... siis järgmine päev on raudselt kolmeni kudemine, pärast seda hakatakse tõenäoliselt vähemalt ühte masinat putitama ja siis hakatakse juba vaatama, et kurat küll kell juba rämedalt palju, peaks sõitma hakkama... ja mõnel veel võibolla jääknähudki veel alles.

Ise pooldan tegelikult ühes kohas ankurdamist. On ilmselt vähem tülikas.

Aga muidu ise olen tulija. Nii et pange kusagile kirja siis...
Last edited by Sapi-Vana on Tue May 12, 2009 12:14 pm, edited 1 time in total.
von Zapp ehk Sapi-Vana.
Jossu

Post by Jossu »

No mai tea, praegu on maksimum 2-3 aktiivset kaasarääkijat, lisaks veel mõni üksik kes võibolla ka midagi arvaks.
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidame ülivana ZAZ-iga , naudime ilusat ilma ning miniseelikuid".
secumen

Post by secumen »

Nii nii. Hakkame siis kirja panema siia, kes üritusele tulevad. Kui küsitlust vaadata, siis peaks nagu päris palju meid olema. Mina olen käsi.
Jossu

Post by Jossu »

Nimekiri-

Secumen
Jossu
Myrka00

Post by Myrka00 »

Enne kui end kuskile kirja panen oleks ikka tore teada kuhu ma lõppude lõpuks tulema pean? ja 18-19 sel juhul kindlasti ei sobi, sest siis 100% järva-jaanis varjupaiga ja tuletõrje üritusel.
ZAZ 968M ja Luaz 969m
Jossu

Post by Jossu »

kuupäev jääb nii nagu on, peamine ürituste rajoon on seekord Võrumaa
rixxx

Post by rixxx »

kui 18-19 siis tulija oma ZAZ`iga
[url]http://www.zazjavaz.comoj.com[/url]
Jossu

Post by Jossu »

rixxx kirjutas:
kui 18-19 siis tulija oma ZAZ`iga
mitukorda kordama peab, et kuupäev on ammu paigas ja nii jääb!
Jossu

Post by Jossu »

Kuidas siis jääb, üks võik kaks ööd?
Sapi-Vana

Post by Sapi-Vana »

Minu pärast kasvõi 2 ööd. Aga koht võiks olla sama. Muuseas - kui on plaanis miskid baari-tripid, siis võite arvestada minu kui potentsiaalse kaine autojuhiga. Niipalju distsipliini suudan pidada küll :)
von Zapp ehk Sapi-Vana.
Jossu

Post by Jossu »

ei ei, metsavennad baarides ei käi.
Eks teeme miskit plaani valmis, siis näeb kui palju tulijaid on, kui üldse on...
Post Reply