mulle tundub ta poolmatt must.
Teine müsteerium on tehase silla "kuluosad" Mul on koplekt uusi rooliotsi mis on kõik ilma värvkatteta tavoti sees, samas kui vaadata jällegi pilti tehase konditsioonist siis juskui oleksid nad mustad. see müsteerium vajab veel lahendamist. Mina tuiskasin hetkel kõik detailid mustaks, eks näis.. üks komplekt on ka haljal kujul ning kui üks või teine verisoon leiab kinnitust saan vajadusel detailid asendada.
Nongrata wrote:Muhuklubi.ee. KB-s on müügil, aga pildi järgi tunduvad raped. Kui ma viimati Volga poes käisin, siis seal nagu hakkas silma, aga kindel ei ole.
Lõuna-Eesti laatadel on küsitud ühe rehvi eest 40euri. Viimasel Melliste laadal oli neid rehve palju, aga hinda eriti alla ei lastud.
Venemaal enne Pihkvat u 20 km. on ühel kodanikul väike vene tehnika ja muude asjade muuseum. Tema müüb ka varuosi. Võid talt küsida ja sobivusel saan need sealt ära tuua. Võrumaa vana tehnika taastajad käivad temalt asju ostmas. Eile käisin seal perega ja ta andis oma visitka. Tel. nr. 8-911-361-81-14 Aleksandr Popov. https://vk.com/club40164361
jah, toon on tehasetoon. Paras peavalu oli seda tuvastada kuna auto oli algselt halliks värvitud ja nii värvitud, et pidasin seda juba originaalvärviks. See toon mis nüüd auto sai on väga vähe leivnud.
Vahepeal sai mootor peale, küll aga karpa vale.
Otsin K-125b , kellel neid riiulil vedelemas siis võib teha kaupa.
Liaks on vale ka generaatori rihmaratas, ning samuti kui kellegil vanatüübi oma üle on siis olen väga huvitatud!