palun abi!!!!

Siia kõik muu, mis mujale teemadesse ei sobi.
Post Reply
Allann
Posts: 120
Joined: Fri Mar 05, 2010 4:34 pm
Contact:

palun abi!!!!

Post by Allann »

Minu esimene spämmpostitus

Kõik need, kes pealkirjas nimetet postitusliiki ei salli, võivad mujale siirduda, kuid meil on abi vaja. Nimelt korraldab üks tuntud eesti katusefirma kampaaniat, kus enim hääli saanule paigaldatakse tasuta uus katus. Meil aga on tasuta uut katust hirmsat moodi vaja. Kuna tundub, et teatud seltskond võistlusest osa võtjaid kasutab ebaausaid meetodeid häälte lisamiseks, otsustasime meie minna teist teed ning leida oma hoonele taha reaalsed inimesed ning pöörduda lisaks facebookile ja messengerile ja muudele kohtadele ka siia.

Seega, kui sa arvad, et see ei käi sulle üle jõu ning leiad, et üks (sulgudes teksti asemele kirjuta foorumi sihtgrupi nimi nt, autohuviline või käsitööhuviline või kitarritinistaja jne) võiks teisele toeks olla ka materiaalsete hüvede lunastamisel või meeldib sulle mõte, et ebaausate võtete kasutajatele tuleks koht kätte näidata, siis vajuta allolevale lingile ja anna hääl.

http://www.ruukkihome.ee/renovation/con ... 6f770f770/

Kes arvab aga, et seda on liiga palju lihtsalt aitähh eest, võib liituda Facebookis fännilehega "Kliki Veskile katus!" Sääl on loosimisel ka juba reaalsed auhinnad kasti õlle, paari pätsi koduküpstatud leiva ning muu selle juurde pasliku näol.
metsamees
Aktiivne Klubiline
Posts: 603
Joined: Sat Dec 02, 2006 6:28 pm
Maakond: Tartumaa
Location: Tartu
Contact:

RE: palun abi!!!!

Post by metsamees »

Kohe kui sa tõestad ära et lisaks uue katuse huvile on sul juba pikemat aega huvi ka sapikate vastu hakkan ma mõtlema kas vajutada selle sinu postituses olevale lingile või mitte.

Praegu tundub see asi kergelt kahtlane.


Ah jaa, muide, kogu selle shõu juures on tasuta katusest asi väga kaugel. Muide sa töötad ruukki heaks reklaamiagendina praegu. Tõenäoliselt tasuta reklaamiagendina. Katuse "võidab" ainult kõige aktiivsem aga neid klikikogujaid on tugevalt üle kümne.
Kõigepealt seleta ära mis veskile sul katust vaja on. Luba pühalikult päts leiba igale klikkijale ja kutsu sapikaklubi suvel veskit vaatama, siis räägime edasi.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests